Vállalkozás női tudatossággal

A sikeres vállalkozónő titka a ciklusában rejlik!

Vállalkozónőként ugyanúgy helyt kell állnod a világban, mint ahogy munkavállalóként egy cégnél, viszont ebben az életformában van egy hatalmas előnyöd. Mégpedig az, hogy nem nehezedik rád annak az elvárása, hogy férfias linearitással dolgozz.

Mit értek ez alatt?

Azt, hogy alapvetően a férfiak és a nők másképp működnek. Egy férfi energiaszintje és teljesítménye közel azonos szinten van folyamatosan – kivétel természetesen betegség vagy nagyobb érzelmi leterheltség esetén -, mi nők viszont nem így működünk. Még ha fejre is állunk, akkor sem vagyunk képesek a hónap minden napján ugyanúgy viselkedni, gondolkodni és teljesíteni. Ez az irreális elvárás viszont hihetetlen mértékű belső feszültséget okoz, ami sok esetben kiégéshez, önértékelés romlásához és alacsony teljesítményhez vezet. Egy munkáltató sem örül ennek és méginkább a férfiműködésbe kényszeríti a nőket.

Viszont a vállalkozói létben sokkal szabadabban mozoghatsz és Te magad alakíthatod ki a működésed, a saját ritmusodra szabhatod a munkát. Ugyan itt is bele tudod kényszeríteni magad egy férfihez hasonló működésbe, és ugyanazt a hatást tapasztalod meg, mint alkalmazottként. Azonban amennyiben tisztában vagy ciklikus működésed dinamizmusával és erőforrásaival, akkor hihetetlen mértékű változást érhetsz el produktivitásban, élvezetté válnak a folyamatok és tudatosan tervezve leszel képes kihozni magadból a maximumot.

Milyen hatással van a ciklusod a munkádra és teljesítményedre?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumÉszrevetted már magadon, hogy van, amikor nagyon fókuszáltan tudsz dolgozni, máskor viszont szinte azonnal elkalandozik a figyelmed?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTapasztaltad már, hogy bizonyos napokon teli vagy energiával és rengeteg feladatot képes vagy megoldani, máskor meg az ágyból kikelés is nehézséget okoz?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumVolt már, hogy egyik héten csak úgy sziporkázol a kreatív ötletekben, máskor pedig hiába is ülsz felette órákat, nem jön értelmes gondolat?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumElőfordult már veled olyan, hogy egy megbeszélésen vagy közösségi összejövetelen lazán beszélgettél, máskor meg már a találkozó gondolatától is a hideg ráz?

Milyen gyakorlati tudás birtokába kerülsz azzal, hogy tudatossá válsz a ciklusodra?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, mikor ne hozz nehéz döntéseket és melyik az az időszak, ami ezt leginkább támogatja.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, hogy mikor megy könnyedén a felkészülés egy előadásra/workshopra.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, mikorra érdemes tervezni komolyabb megbeszéléseket együttműködésekről, hogy az erre legalkalmasabb formádban kivitelezd.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, mikor vagy érzelmileg a leginkább befolyásolható állapotban és ezt hogyan kezeld.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, mikor érdemes átgondolni a vállalkozásod és megnézni, hogy mi az ami jól működik, és mit lenne érdemes elengedni.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, hogy mikor érdemes networking eseményekre elmenned, hogy nyitott és magabiztoss fellépéssel tudj új kapcsolatokat kialakítani.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumAlapvetően fogod megérteni saját működésed, és ennek köszönhetően növeled a produktivitásod, kiegyensúlyozottságod és sikerességed.

Vállalkozás női tudatossággal workshop

A program keretein belül átadom a ciklustudatosság alapvető szemléletét, melyet a vállalkozói létre lefordítva konkrét gyakorlati és megvalósítható útmutatást és tudást kapsz, amit már aznap elkezdhetsz használni a vállalkozásodban. Ez egy olyan szemlélet, ami leveszi a tökéletességre való törekvés és a kényszeres megfelelni akarás irreális elvárását a nőkről és előtérbe helyezi a női működés dinamikus változásain alapuló erőforrásokat.

 

Mit ad a workshop?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumKifejezetten a női természetes működésre épülő gyakorlati tudást.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumÖnmagad erőteljes megértését, ami elengedhetetlen a vállalkozásod szempontjából.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumSegít felismerni és elkerülni azokat a helyzeteket, amikben el kellene nyomnod önmagad, ami stresszforrás.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, hogy ciklusod melyik szakaszban milyen jellegű tevékenységeket érdemes végezned.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumNövekedni fog a produktivitásod és sikerélményed a munkádban a tudatos tervezésnek köszönhetően.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumKözösen megtervezünk egy hónapot a tevékenységeid mentén a ciklusod optimális időpontjainak megfelelően.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumZárt csoport a workshopok résztvevőinek, ahol vállalkozónőkként tudjuk egymást erősíteni és segíteni.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumRövid összefoglaló jegyzet a workshopon elhangzottakkal kapcsolatban.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumNéhány hasznos tanácsot, hogy amikor mégse az ideális időben kell valamit elvégezned, akkor abból hogyan hozd ki a maximumot.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumApró tippek és trükkök, hogy a ciklus nehezebben kezelhető szakaszait vagy negatív aspektusait hogyan kezeld tudatosan.

 

Mennyibe kerül a workshop?

Ár:  9.500 Ft / fő

A workshop minimum 4 jelentkező esetén indul el, maximális létszám 10 fő.

Dátum

2020.11.09.

Időtartam

A workshop 3 órás, hétköznap délelőtt 9:00 – 12:00 között.
Igény esetén nyitott vagyok hétvégi workshop alkalmat is szervezni.

Helyszín

Budapest, XI. kerülte / XIII. kerület / Online

Jelen esetben a workshop online lesz megtartva.

Vélemények

Szerintem sejtelmed sincs egyébként, hogy mekkora cunamit indítottál el ma! Hihetetlenül fontos és felszabaditó ez a tudás! Nem érzi magát az ember ufonak és hormon-vezérelt szörnyetegnek, hanem sokkal közelebb tud kerülni a teremtő énjéhez!

Szőcs Enikő

Eni.co treasures

Mikor Andi vállalkozónőknek szóló workshopján voltam, akkor derült ki számomra is, hogy mennyi erő és potenciál rejlik a ciklusunkban. Amit ott megtudtam és azóta is igyekszem tudatosítani, azt nemcsak a mindennapi életben, hanem kifejezetten a vállalkozásban is tudom hasznosítani.

Andi elegáns, okos, érzékeny, őszinte és nyitott. Fiatal, mégis egészen lenyűgöző tudással rendelkezik ezen a téren, és úgy nyúl a témához, hogy senki sem érzi magát zavarban közben, még sincs semmi, ami tabu lenne.

Szél Felícia

Bizalomépítő szövegíró, Felícia megírja

Korszakalkotó, és magas színvonalú tudást kaptunk ma, és így még az aktuálisan rajtam uralkodó “mindjárt sírok” lelkiállapotom is elfogadhatóbbá vált számomra.

Rossel Szilda

Szerző, alkotó, Szilda Bee-Pakk

A workshop felépítése

Szemléletátadás és gyakorlati tervezés

Léleknyomat - Lótusz szimbólumBeszélek a női ciklusról, hogy milyen változásokon mész át egy hónap leforgása alatt mentális, fizikai, érzelmi és energiaszint szempontból.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumÁtbeszéljük az egyes szakaszok jellemzőit, pozitív és negatív aspektusait, valamint azok optimális tevékenységeit.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumÁtnézzük az előző hónapod tevékenységeit visszamenőleg és beazonosítjuk azokat a pontokat, amik a ciklusod alapján nem a legoptimálisabb időben voltak.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumKözösen megtervezünk egy hónapot ciklusodnak megfelelően.

 

Mit hozz magaddal?

Ahhoz, hogy valóban produktívan teljen az együtt töltött idő, fontos, hogy nagyjából tudatában légy saját ciklusod ritmusának.

Kérlek hozd magaddal:

Léleknyomat - Lótusz szimbólumA naptárad, amiben vezeted a munkafolyamataidat és tevékenységeidet.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumLegyen kéznél a ciklusfigyelő alkalmazásod is.

Amennyiben nem használsz ilyet, kérlek tölts le egyet a telefonodra vagy használj egy online verziót.
Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, nyugodtan keress meg a jelentkezés után és segítek kiválasztani.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumJegyzetfüzetet, amibe felírhatod a gondolataid.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumNyitottságod és kíváncsiságod, hogy valami újat pillanthass meg önmagadban.

 

Jelentkezz a workshopra!

Vállalkozás női tudatossággal workshop

9 .500 Ft

Készleten

Kategória: Címke:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vállalkozás női tudatossággal workshop” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van a workshoppal kapcsolatban? Írj nekem!

5 + 9 =