Lelkem sötét éjszakája – könyv

(1 vásárlói értékelés)

3 .000 Ft

Spirituális útmutatás fantasy köntösbe bújtatva.

„– Nem mindig a hibát kell magunkban keresni, hanem inkább a megoldást. Ahogyan a külvilágra is érdemesebb úgy tekinteni, mint egy tükörre, mely lelkünk mélységeit vetíti ki, legyen az valamilyen elfojtás, vagy épp tiszta vágya valami jónak. Nem szabad a hiányérzetet érzékelni, sokkal fontosabb felfedezni életünkben a páratlan lehetőségek megvalósításához ránk várakozó teret.”

Magánkiadás
Szerző: Baló Andrea Mariann, lélekíró
Sorozat cím: Lelkek útja
Kiadás éve: 2017
Műfaj: Lélekregény
Nyelv: Magyar
ISBN: 978-963-12-9483-5
Terjedelem: 232 oldal
Borító: Puhakötés
Méret: A5 148x210mm

Készleten

Cikkszám: E-BA-K-2019 Kategória: Címke:

Leírás

A könyv története magában foglalja a címben is megjelenő, erőteljes és csodálatos értékekben gazdag spirituális fejlődési útszakasz rejtelmeit. Meg van a lehetőséged arra, hogy saját magad döntsd el, hogy meddig bolyongsz a sötétben a földön tapogatózva, s mikor emeled fel tekinteted az égre, hogy meglásd az új fény születését. Ehhez kívánok történetemmel útmutatóul szolgálni, melyet a Lelkek útja regénysorozat foglal magában. Az első kötet rávilágít hamis illúziókra, megmutatja az éjszaka fájdalmas felismeréseit. Fellebbenti a leplet arról az irányról, amelyen végighaladva magadba fogadhatod csodálatos értékeit.

A hősnő, Nyra történetén keresztül szeretném megmutatni, hogyan kerülhetsz ki a karmikus forgószélből, és hogy hogyan ismerheted meg azokat a korlátozó eseményeket, melyek a múltban gyökereznek. A könyv segítséget nyújthat annak elfogadásában, hogy mindez ott él lelkedben, és a megtapasztalása által több és gazdagabb lehetsz. Ne a félelem hajtson téves útra, hanem a tudás és megértés vezessen. Változást hozhat gondolkodásban, látásmódban és életfelfogásban, amennyiben nyitott vagy befogadni mindazt a mélyebb tudást és megtapasztalást, amely képes felnyitni a szemed. Hatására elindulhatsz azon az úton, melynek végén a teljes átalakulás vár. Hiszen mély tisztítást képes végezni lelki szinten, olyan témákat megmozgatva, melyek már megérettek az elengedésre.

Olvass véleményeket a Moly.hu oldalon.

Lelkem sötét éjszakája – könyv termékről 1 értékelés

  1. Vékony Attiláné

    *****

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük