Baló Andrea Mariann

Nőiség mentor, Lélekíró, Moon Mother® és képződő
Integrál szemléletű tanácsadó 

Egy aprócska borsodi faluból költöztem fel Budapestre immáron tíz évvel ezelőtt az álmaimat követve. Készültem tolmács-fordítónak bölcsész szakon, idegenvezetőnek turizmusban, majd a szél egy multinacionális vállalat pénzügyi világába sodort, s innen nagyot dobbantva elérkeztem végül igazi célomhoz: a segítő szakmába. Lelki segítő és mentorként találtam meg azt a szikrázóan ragyogó csillagot, amely fényével elárasztja a legsötétebb éjszakai égboltot is.

Egy olyan nő, aki küldetésének választotta azt,

hogy támogasson más nőket saját nőiségük megismerésében, elfogadásában és szeretetteljes megélésében. A ciklustudatosság szemléletét tanítom, ami leveszi a tökéletességre való törekvés és a kényszeres megfelelni akarás irreális elvárását a válladról és előtérbe helyezi a természetes női működés dinamikus változásain alapuló erőforrásokat. Mert valójában a női ciklus vitalitásod kiapadhatatlan forrása! Ez hosszútávon egy kiegyensúlyozott és pozitív életszemlélethez, valamint harmonikus emberi kapcsolódásokhoz vezet. Ösztönösen ráérzel arra, hogy mi a jó neked és ezáltal harmonikus kapcsolatot tudsz kialakítani önmagaddal és környezeteddel is.

Azt tapasztalom, hogy jelenleg a nők és férfiak nem találják igazán helyüket a világban, így nem is tudnak egymáshoz tisztán kapcsolódni. Rengeteg olyan minta és elvárás dolgozik bennünk, amely megakadályozza azt, hogy igazán kifejezzük és megéljük önmagunkat. Ezek átalakításában és újraformálásában tudok segíteni, hogy felszínre hozd a benned rejlő női minőségeket és értékeket, melyek számodra igazak. Ezt jelenti a női tudatosság.

 

A teljes harmonikus élethez természetesen a férfi emelkedésére is szükség van, viszont ezt a küldetést meghagyom a Férfinak. Amennyiben többet szeretnél tudni rólam, olvasd el a történetem, amelyben elmesélem, hogy hogyan is lettem fiús vadócból nőiség mentor.

Képzéseim

Mesehős – komplex mesediagnosztikai és –terápiás módszer®
E-pakk

A képzés során általános és szakmai ismereteket szereztem a mesékről, a mesék morfológiai és egyéb jellemzőiről, pszichés tartalmaikról és következményeikről. A mesediagnosztikai módszer elsajátítása lehetővé tette a mesék lélektani folyamatainak megismerését, elemzését és belső tartalmainak értelmezését. A tanfolyam fontos része a saját élmény, amely egy saját írású mese vezetett feldolgozásával történő önismeretet fejlesztőmunka volt. (2016)

Juhász László
www.e-pakk.hu

Belső írás
Mindennapi NPL

A belső írás vegyíti az NLP alapú, kreatív írásgyakorlatokat a szabad írással, mint gondolkodási eszközzel. Az írást egy belső felszabadító folyamattá teszi, amely segít rálátni a belső tartalmakra. (2015)

Teljes elmés írás
Mindennapi NPL

A teljes elmés írás az NLP eszközeit és a szerkesztők fogásait ötvözi, amelynek által hatékonyabbá és élvezetesebbé válik az írás, és következetes szempontok szerint zajlik a javítás és a kézirat lezárása. (2015)

Szűcs Tibor – Murányi Péter
www.mindennapinlp.hu

Moon Mother Level 1
Womb Blessing Attunement

A “Level 1 Moon Mother® Initiaion” tréning alkalmával olyan a női ciklushoz kapcsolódó coaching és energetikai technikákat sajátítottam el, melyek támogatást nyújtanak a női ciklus energetikai tisztításához és harmonizálásához. Emellett átfogó ismereteket szereztem a női ciklikus működés energetikai és spirituális oldaláról, melyeket a Womb Blessing és Womb Healing energetikai kezelésekkel tudok támogatni Moon Mother – Holdanya minőségemben. (2016)

Minranda Gray
www.wombblessing.com

 Integrál szemléletű tanácsadó
Integrál Akadémia

Az Integrál Pszichológia 3 éves képzése átfogó elméleti tudást ad az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható elméleteiről, továbbá gyakorlati tudást és képességet az integrál szemléletű tanácsadói szintű munkára. Ennek alapját egy két éves, beszélgetési technikákat és módszereket tanító, gyakorlati tréning adja. A képzés része továbbá a sajátélményű önismereti folyamat és a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt. (2017- )

www.integralakademia.hu