Első ülések

Egymás megismerése, igényeid és élethelyzeted feltérképezése.

Az első néhány ülés alkalmával egy rövidebb ismerkedő fázist követve áttekintjük közösen a jelen élethelyzeted. Hogy érzed magad testileg, lelkileg és szellemileg és milyenek a fontosabb kapcsolódásaid. Átbeszéljük a felmerülő kérdéseidet és az esetleges nehézségeket, amellyel jelenleg szembenézel az életedben. Ezeket összefoglalva meghatározunk egy nagyobb célt, amelyet el szeretnél érni és amiben a segítségemet kéred. Ezután lebontjuk kisebb célokra is, melyek útjelzőként szolgálnak majd számodra és ezek mentén haladunk nagyrészt a további ülések folyamán. Átbeszéljük a vágyaidat és elvárásaidat a közös munkával kapcsolatban, valamint meghatározzuk az egyéni kereteket, melyek az együttműködésünk biztonságát és érdekét szolgálják.

További ülések

Mély átformáló folyamat, minták és elakadások feloldása, újraírása.

A további ülések felépítése valamelyest kötetlenebb a konzultáció folyamán. Átbeszéljük az előző és a jelen ülés között eltelt időszakot, annak változásait és megéléseit. A korábbi alkalommal kitűzött célt/célokat sikerült-e elérni és ennek milyen hatása volt. Kitérünk arra, hogy most milyen állapotban vagy, milyen témák mozognak épp benned. Ezeket átbeszélve, a mélyben szunnyadó elakadásokat és erőforrásokat a felszínre hozzuk és azokkal dolgozunk. Megnézzük, hogy az előzőleg felállított célkitűzéseid között szerepel-e, vagy ki tudod egészíteni őket valami újjal. A konzultáció lezárásaként kiválasztod a következő célt – vagy az előzőre ráerősítve – lekerekítjük az ülést.

Az, hogy az egyes ülések alkalmával milyen eszközök vagy technikák kerülnek előtérbe és használatba, az teljes mértékben mindig az adott pillanattól és élethelyzetedtől függ, hogy Neked mire van ott és akkor szükséged, mivel tudlak leginkább támogatni a folyamatodban. Igényeid szerint alakítjuk a megtartó beszélgetés illetve a ciklus mentoráláson alapuló tudásanyagban való elmélyülést és a gyakorlatban való alkalmazását.

Milyen esetekben javasolt az egyéni konzultáció?

Változni és változtatni szeretnél, de egyedül nem megy.

Akkor jelentkezz egyéni konzultációra, amennyiben úgy gondolod, hogy aktuális élethelyzeted megoldásában szükséged van egy külső, feltétel nélkül elfogadó, támogató segítségre. Úgy érzed, hogy életedben változtatnod kell annak érdekében, hogy jobban érezd magad és felelősséget vállalsz ezért a változásért. Felismerted, hogy önismereted fejlesztésével, belső erőforrásaid felkutatásával és aktivizálásával képessé válsz megoldani a problémáidat. Elég bátornak érzed magad ahhoz, hogy szembenézz az elakadásaiddal, félelmeiddel, és megszületett benned annak a vágya, hogy meghaladd őket.

Önmagadra tudatosan szeretnéd élni az életed.

Szeretnél tudatosabban élni, megismerni igazi természetes működésed és ezzel összhangban létezni. Ki akarsz törni abból a nehéz helyzetből, amelyben el kell nyomnod saját érzelmeidet és sok esetben testi szükségleteidet annak érdekében, hogy környezeted elvárásainak megfelelj. Az is lehet, hogy eddig nem merted megmutatni másoknak azt, ami igazán mélyen benned rejlik, mert úgy érzed, hogy ezt nem érdemled meg, vagy szégyenérzet társul hozzá.

Szembe akarsz nézni azokkal a gátló tényezőkkel, amelyek visszahúznak.

Segítek felhozni a mélyből azokat a rég elnyomott és száműzött érzéseket és gondolatokat, amelyeket talán még soha senkinek nem mertél kimondani. Már maga az, hogy mindezt megosztod valakivel és beszélsz róla, hihetetlen megkönnyebbülést és lazulást tud hozni. Mindenkinek saját megélése az igaz és valós, melyben megkeresve a fő mintázatot ki tudjuk oldani az elakadt energiát és érzelmeket.

A változás nehéz és fáradságos folyamat, melyben támogatás nélkül hamar kimerülsz és türelmedet vesztheted. Ebben leszek mentorod és védőhálód, hogy a megterhelő és kétséges időszakban legyen egy biztos pont az életedben, amely segít visszatalálni az utadra.

Szerződési feltételek

A konzultációs szerződést, mint kliens és mentor egymással kölcsönösen megállapodva, szövegezett és aláírt dokumentummal hitelesítjük. A szerződés célja, hogy tájékozódást nyújtson, kereteket tartson, védjen, biztonságot és kiszámíthatóságot adjon mindkettőnk számára.

Mit tartalmaz?

Az ülések célja az életeseményeidhez kapcsolódó átmeneti probléma feltárása, a rendelkezésre álló erőforrások hasznosítása és a segítségnyújtás, az önismereti fejlődésed elősegítése.

Tennivalóid, mint kliens: felkészülés – előfordulnak otthon teljesítendő feladatok is, hiszen a változásban, állapotváltozásban alapvető a saját szereped, ennek megfelelően elengedhetetlen az aktív részvételed és közreműködésed.

Tennivalóim, mint mentorod: felkészülés a fogadásodra; nyitott, empatikus és feltétel nélküli elfogadásban és megtartó figyelemben vezetlek. Titoktartás kötelez: minden, ami az ülés alatt elhangzik szigorúan bizalmas információ.

A konzultáció körülményei: helyszín, gyakoriság – általában heti egy alkalom -, ülések száma.

A konzultáció lehet 5-10 alkalmas rövidebb folyamat, de jellemzően hosszabban tartó 20 – 30+ alkalmas üléssorozat is szükséges ahhoz, hogy tartósan érezd a változást és megerősödjenek benned az újonnan szerzett információk, a gyakorlati változtatások és a lelki oldások.

Időtartam: egy alkalom 60 perc

Ár: minden ülés alkalmanként egységesen 10.000 Ft, mely alól kivételt képeznek az előre egyeztetett kedvezmények és konstrukciók.

Amennyiben fizetési nehézséged adódik, kérlek a megbeszélt alkalom előtt legalább 24 órával előbb jelezd írásban: SMS-ben, vagy email-ben.

Fizetési lehetőségek:

Minden konzultációs alkalom végén személyesen, készpénzben vagy átutalással a 11773346-00260448-00000000 számlaszámra, Baló Andrea Mariann névre (neved feltüntetésével).

Utalás esetén a konzultációs díjnak aznap, de legkésőbb az alkalom után 24 órával kell megérkeznie a számlára.

Kiegészítő megállapodások: időpont lemondása, fizetés, kimaradás.

Késés esetén mindketten kötelesek vagyunk azt mielőbb jelezni a másik félnek SMS-ben vagy más alternatív módon pl. messenger, email és/vagy telefonon. Az adott alkalomról késni egyéni ülés esetét maximum 15 percet lehet. Ezen túli késés esetén az alkalom elmarad, és úgy kezelendő, mint a 24 órán belül lemondott alkalom. 

Lemondás: az időpontot következmények nélkül, a megbeszélt alkalom előtt 48 órával – vagy azon túl – lehet lemondani.

Amennyiben 48 órán belül – de 24 órán túl – kerül lemondásra a részedről, akkor annak az alkalomnak a felét ki kell fizetned. Ugyanez vonatkozik rám is: amennyiben én mondom le 48 órán belül, – de 24 órán túl – legközelebb fél áron jöhetsz.

24 órán belüli lemondás esetén az egész díjat ki kell fizetned, és ugyanígy a részemről is: amennyiben én mondom le 24 órán belül, legközelebb díjmentesen jöhetsz.

Kivételt képeznek a vis-major esetek, mint járóképességet befolyásoló: baleset, nem várt betegség, magas láz, haláleset, gyerekszületés, stb. 

Kapcsolat felfüggesztése:

Az alábbi eseteket követő újabb alkalom után lezárjuk a kapcsolatot és nem folytatjuk tovább az együttműködést:

Ha a fizetési nehézséget nem jelzed, vagy csak 24 órán belül történik meg, a második ilyen alkalom után.

Amennyiben az utalásos fizetést választod, és ez nem történik meg 24 órán belül, illetve ha késve történik meg, a második ilyen alkalom után.

Kizáró okok
  1. Alkohol vagy egyéb tudatmódosító szerek hatása alatt álló klienseket nem látok el. Az ilyen okból későn lemondott alkalmat ki kell fizetned, illetve, ha a helyszínen derül ki a befolyásoltság, az adott alkalmat nem tartom meg, viszont annak díját ki kell fizetned.
  2. Pszichés zavarban szenvedő személyt, valamint kóros személyiségváltozással rendelkező klienseket nem fogadok.
  3. Hatósági intézkedés alatt álló személyt nem fogadok.
Az adatok védelméről és kezeléséről az Adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz bővebben.