Egyéni konzultáció

Kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolódás önmagaddal, nőiségeddel és másokkal.

Az egyéni konzultációk alkalmával támogatlak abban, hogy a felszínre hozd a benned rejlő nőiséget. Hogy mit is jelent számodra nőnek lenni és milyen a nőiesség megélése. Mindannyian mások vagyunk, így minden nő más és más értékeket és élményeket tart fontosnak, amely teljes mértékben rendben van. Nem kell egyformának lennünk, hiszen épp abban rejlik a csoda, hogy egyediek és önmagunk vagyunk. Nem szükséges megfelelned egy társadalmi nézet alkotta normának, vagy a környezeted elvárásainak. Tanuld meg megérteni, meghallani és megélni önmagad, hiszen így válhatsz szabaddá igazán és élhetsz boldog életet. Légy tudatában saját értékeidnek és azoknak megfelelően, belső vágyaiddal együtt áramolva hozd meg a számodra igazán fontos döntéseket.

A változás legnehezebb pillanataiban is melletted leszek.

Tudom, hogy félelmetesnek hangozhat elsőre, hatalmas kitartásra és akaraterőre lesz szükséged. Megeshet, hogy igazán nagy horderejű változást hoz majd be az életedbe, melynek velejárója lehet az is, hogy a most melletted lévő emberek elkezdenek szép lassan lemorzsolódni és eltűnni. Ennek egyik oka az, hogy az eddig kifelé mutatott képet szokták meg rólad, és nem feltétlenül lesznek képesek elfogadni azt, amilyenné válsz, aki igazán vagy. Helyettük viszont új emberek fognak érkezni az életedbe, akik valóban rád kíváncsiak és téged szeretnek.

Mint nőiség mentor, ezen az úton kísérlek el, amennyiben érzed a hívást és szeretnél igazán önmagaddá válni.

Ciklustudatos integrál szemléletű egyéni konzultáció

Merőben új konzultációs megközelítés

A női ciklus működésére épül úgy, hogy alkalmazkodik a ciklus egyes szakaszainak sajátos fizikai, érzelmi és tudati állapotaihoz. A női ciklusnak megfelelően meg van a legoptimálisabb idő a tudatosításra, az érzelmi munkára és az aktívabb cselekvésekre. Ennek köszönhetően önmagaddal teljes harmóniában és a lehető leghatékonyabban dolgozhatunk az elérni kívánt változáson.

A ciklustudatosságot ötvözöm az integrál szemléletű tanácsadói kommunikáció elemeivel, mely során átbeszéljük a felmerülő kérdéseidet és az esetleges nehézségeket. Támogatlak abban, hogy a felszínre hozd a benned rejlő nőiséget, segítek tudatosítani az esetleges ezzel kapcsolatos elakadásaidat és többféle módszer segítségével kioldjuk azokat. Megkeressük együtt, hogy mit is jelent számodra nőnek lenni és hogyan tudod kiegyensúlyozottan megélni a nőiességed a mindennapokban. A ciklusod négy különböző szakaszból áll, melyekben egymástól teljesen eltérő mentális, fizikai, energetikai és érzelmi állapotokból működsz. Ezért a konzultációk során figyelembe veszem ezt és oly módon támogatlak a találkozások alkalmával, ami a számodra a legmegfelelőbb és így a közös munka hatékonysága is növekszik.

Milyen esetekben javasolt az egyéni konzultáció?

Akkor jelentkezz egyéni konzultációra, amennyiben úgy gondolod, hogy aktuális élethelyzeted megoldásában szükséged van egy külső, feltétel nélkül elfogadó, támogató segítségre.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumHa úgy érzed, hogy szeretnél dolgozni nőiességeden, mert nem tudod megélni a párkapcsolatodban/családodban/munkahelyeden.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumHa úgy érzed, hogy nem igazán találod a helyed a női szerepek között és nem is tudsz megfelelni ezeknek.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumHa úgy érzed, hogy alacsony energiaszinttel, nyűgösen és csalódottan vészeled át a napokat, amik szinte ugyan úgy telnek minden alkalommal. 

Léleknyomat - Lótusz szimbólumOlyan elvárásokat támasztanak veled szemben, amiknek nem tudsz vagy nem akarsz valójában megfelelni, és ez feszültséget kelt benned.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumNőiséggel kapcsolatos betegséggel küzdesz, aminek szeretnéd feltárni a lelki okait.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumVáltozni és változtatni szeretnél, de egyedül nem megy.

Mennyibe kerül a konzultáció?

Ár:  10.000 Ft / alkalom

Lehetőséged van 5 vagy 10 alkalmas határozott idejű közös munkára is, amit bármikor
meghosszabbíthatunk. Vagy kezdhetünk határozatlan végűvel is, amit majd együtt, közösen alakítunk
annak megfelelően, hogy mire van szükséged és hogy haladsz a folyamatodban, amire szerződünk.

Időtartam

Egy konzultációs ülés 60 percet vesz igénybe.

Helyszín

Jelen helyzetre való tekintettel a konzultáció online formában működik.

~~~~~~~~

Budapest, VIII. kerület / XI. kerülte / XIII. kerület

A személyes találkozók pontos helyszínét minden esetben a visszaigazoló email tartalmazza.

Jelentkezz egyéni konzultációs ülésre

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Lefoglalom

Kérdésed van a konzultációval kapcsolatban? Írj nekem!

Konzultációs keretek

Mi a menete az üléseknek?
Mikor javasolt az egyéni konzultáció?
Milyen keretei és feltételei vannak
egy konzultációs ülésnek?

12 + 12 =