Ciklustudatosság segítő szakembereknek

Értsd meg mélységeiben női klienseid működését.

A nők ciklusukból adódóan egy hónap leforgása alatt négy különböző fizikai, mentális, érzelmi és energetikai állapotból működnek, amely hatással van a környezetükkel való kapcsolódásra is. Egy segítő szakemberrel a közös munka során hasonlóan mély és bizalmi viszony alakul ki, mint egy családi vagy közeli baráti helyzetben, így meghatározó, hogy mennyire érted azt a nonverbális nyelvet, amelyet a kliensed beszél.

Mégis miért pont a ciklus?

Amennyiben tudatában vagy annak, hogy a ciklus mely szakaszaiban milyen alapvető működésre számíthatsz, akkor abban az esetben a kommunikációd megváltoztatásával egy számára sokkal megfelelőbb mederbe terelheted a közös munkát. Könnyebb lesz kapcsolódni és elmélyíteni az adott ülések légkörét, valamint a kliensed is azt érezheti, hogy teljes mértékben megérted és jelen vagy.

Milyen hatása van a ciklus változásának a segítői kapcsolatban?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumVan olyan szakasz, amikor egy nő nagyon nyitott az érzelmekről való beszélgetésre és ezek újbóli átélésére, így ekkor érdemes ennek nagyobb figyelmet szentelni.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumEgy másik szakaszban viszont akárhogy is próbálsz érzéseket előhozni, legjobb esetben is csak logikus gondolatokkal körül fogja írni, de valójában átélni és belemenni nem fog.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumMeg van az a szakasz, amikor erőteljesebb a jelenlét és befelé figyelés, így sokkal nyitottabb egy elmélyültebb technika alkalmazására, ami eredményesebb is lesz.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumÓvatosan érdemes kezelni az irracionálisabb gondolkodással átitatott szakaszt. Erőteljes potenciál van benne az áttörésre, viszont hárításba vagy áttétben is végződhet.

Milyen gyakorlati tudás birtokába kerülsz azzal, hogy tudatossá válsz a ciklikus működésre?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, hogy milyen apró jelek alapján azonosíthatod be az egyes szakaszokat.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, hogy mikor milyen alapvető működést várhatsz a kliensedtől.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, hogy mikor hogyan érdemes viszonyulnod a kliensedhez, amivel őt a folyamatában a legjobban támogathatod.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, hogy mikor megy könnyedén egy-egy technika alkalmazása és mikor nem érdemes jelentősebb előrelépésre számítani benne.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, mikor érdemes az érzelmekkel erőteljesen dolgozni, mikor a legnyitottabb erre a kliensed.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumNői segítőként azt is megtanulod, hogy a saját ciklusodnak megfelelően hogyan tudsz kapcsolódni és milyen erőforrásokat tudsz felhasználni a munkád során.

Ciklustudatosság segítő szakembereknek workshop

A program keretein belül átadom a ciklustudatosság alapvető szemléletét, melyet a segítői munkádra lefordítva konkrét elméleti és gyakorlati útmutatást és tudást kapsz, arra vonatkozóan, hogy a női klienseid folyamatait hogyan támogathatod a számukra legmegfelelőbben. Ez egy olyan szemlélet, ami előtérbe helyezi a női működés dinamikus változásain alapuló kapcsolati dinamikákat és erőforrásokat.

 

Mit ad a workshop?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumKifejezetten a női természetes működésre épülő elméleti és gyakorlati tudást.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumNői kliensed erőteljes megértését, ami elengedhetetlen a mélyebb rapport szempontjából.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumTudni fogod, hogy ciklus melyik szakaszában milyen jellegű kommunikációt és technikákat érdemes végezned.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumNövekedni fog a bizalmi faktor a kliensedben és sikerélményed lesz a munkádban a tudatos tervezésnek köszönhetően.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumRövid összefoglaló jegyzet a workshopon elhangzottakkal kapcsolatban.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumApró tippek és trükkök, hogy a ciklus nehezebben kezelhető szakaszait vagy negatív aspektusait hogyan kezeld tudatosan.

 

Mennyibe kerül a workshop?

Ár:  9.500 Ft / fő

A workshop minimum 4 jelentkező esetén indul el, maximális létszám 10 fő.

Dátum

Szervezés alatt, előreláthatólag 2020. júliusában.

Időtartam

A workshop 3 órás, hétköznap délelőtt 9:00 – 12:00 között.
Igény esetén nyitott vagyok hétvégi workshop alkalmat is szervezni.

Helyszín

Budapest, XI. kerülte / XIII. kerület

A workshop pontos helyszínét minden esetben a visszaigazoló email tartalmazza.

A workshop felépítése

Szemléletátadás és gyakorlati tervezés

Léleknyomat - Lótusz szimbólumBeszélek a női ciklusról, hogy milyen változások vannak egy hónap leforgása alatt mentális, fizikai, érzelmi és energiaszint szempontból.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumÁtbeszéljük az egyes szakaszok jellemzőit, pozitív és negatív aspektusait, valamint hogy mivel lehet a legmegfelelőbb támogatást nyújtani.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumÁtbeszélünk néhány esetet, amelyek pozitív és negatív élményeket adtak, és ezekben beazonosítjuk a ciklus megfelelő szakaszát.

 

 Mit hozz magaddal?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumJegyzetfüzetet, amibe felírhatod a gondolataid.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumNyitottságod és kíváncsiságod, hogy valami újat pillanthass meg önmagadban.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumAmennyiben női segítő szakember vagy, hozd magaddal a ciklusfigyelő alkalmazásod – fontos, hogy nagyjából tudatában légy saját ciklusod ritmusának

Amennyiben nem használsz ilyen alkalmazást, kérlek tölts le egyet a telefonodra vagy használj egy online verziót.
Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, nyugodtan keress meg a jelentkezés után és segítek kiválasztani.

 

Jelentkezz a workshopra!

Ciklustudatosság segítő szakembereknek

9 .500 Ft

Készleten

Kategória: Címke:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ciklustudatosság segítő szakembereknek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van a workshoppal kapcsolatban? Írj nekem!

13 + 11 =