Ciklustudatosságot fejlesztő mentor program

Milyen esetekben javasolt a mentor programon való részvétel?

A program ötvözi az integrál szemléletű tanácsadói kommunikációra épülő konzultációs üléseket, az önmegfigyelésen alapuló egyéni munkát és az edukációs szemléletátadás módszereit. Ezáltal a megszerzett tudás és szemlélet saját bőrön való megtapasztalás és önálló gyakorlás során képes beépülni a mindennapokba.

Neked való a ciklustudatosság mentor program, amennyiben szeretnéd:

Léleknyomat - Lótusz szimbólummegismerni és megérteni saját ciklikus működésed

Léleknyomat - Lótusz szimbólumelkerülni az olyan helyzeteket, amiben el kell nyomnod önmagad

Léleknyomat - Lótusz szimbóluma pre-menstruációs és menstruációs időszakok pozitív oldalát is megtapasztalni

Léleknyomat - Lótusz szimbólumlevenni végre a “tabu” bélyeget a ciklusodról

Léleknyomat - Lótusz szimbólumtudni, hogy melyik szakaszban milyen jellegű tevékenységeket érdemes végezned

Léleknyomat - Lótusz szimbólumnövelni szeretnéd a produktivitásod a munkádban

Léleknyomat - Lótusz szimbólumtudatosabban élni az életed

Léleknyomat - Lótusz szimbólumúgy érzed nem tudsz kapcsolódni a női működésedhez (menopausa, várandósság, egyéb okokból)

Mit ad a program?

Léleknyomat - Lótusz szimbólumKifejezetten a női természetes működésre épül

Léleknyomat - Lótusz szimbólumSzemélyre szabottan igazodik hozzád és a saját ciklusodhoz

Léleknyomat - Lótusz szimbólumEgyedülálló a maga nemében, hiszen teljes mértékben a női működés és változások oldaláról közelít

Léleknyomat - Lótusz szimbólumÖtvözi az egyéni konzultációt a tudás átadásával és az önálló gyakorlással

Léleknyomat - Lótusz szimbólumMagát a módszert és a ciklustudatosság szemléletét adom át – tehát tanítok is, nem csak tanácsadás

Léleknyomat - Lótusz szimbólumSaját életedbe beépítve Te magad is képessé válsz lányodnak/unokádnak továbbadni ezt a tudást

Léleknyomat - Lótusz szimbólumA folyamat alatt végig kapcsolatban leszünk, így nem leszel egyedül

Mentoráltak mondták

Nagyon élvezem a ciklustudatosság programot, mert rengeteg mindent tudtam meg magamról és nem csak a nőiség szintjén, hanem annak kapcsán is, hogy hogyan “működöm” a vállalkozásomban, a kapcsolataimban, a mindennapokban. Andi a személyes konzultációk során segít tudatosítani, hogy mik azok a pontok, amikre jobban kell figyelnem, mit nyomok el magamban és megtanít arra, hogy hogyan tudom a lehető legtöbbet kihozni az aktuális állapotból. Sokkal éberebb vagyok a találkozóink óta és jobban figyelek ezekre a részletekre, ami rengeteget ad hozzá a mindennapjaimhoz. Például tudom, hogy mikor kell megengednem magamnak a pihenést, ezáltal nincs akkora lelkiismeretfurdalásom, mint korábban, mert tudom, hogy utána sokkal nagyobb erővel és lelkesedéssel tudok majd dolgozni. Ezt a programot minden nőnek ajánlom, aki szeretné jobban megélni a nőiességét, hatékonyabb lenni a munkájában, megérteni az összefüggéseket, mert Anditól egy csomó mindenre magyarázatot kapunk és összeállnak a kis puzzle darabkák, így minden sokkal könnyebb! 🙂

Berkes-Bognár Nikolett

Social media tanácsadó, Socialight

A ciklustudatosság program során kaptam Anditól egy használati útmutatót magamhoz. Megismertem a ciklusom szakaszait, és azt, melyikhez milyen mentális, fizikai és érzelmi állapotok kapcsolódnak. Megértettem, ugyanaz a dolog miért megy egyik héten jobban, másik héten kevésbé, és miért esik valami egyszer nagyon rosszul, máskor pedig átsiklom felette. Ez a tudás, aminek a birtokába kerültem segít úgy szervezni a feladataimat, hogy mindig a lehető leghatékonyabb legyek. Segítő szakemberként is hasznát veszem a ciklustudatosságnak, mert nemcsak a saját szakaszaimmal vagyok tisztában, hanem a női ügyfeleimét is felismerem, így olyan segítséget tudok nyújtani számukra, amit az adott szakaszban legjobban be tudnak fogadni. A ciklusunk a legtermészetesebb, ám mégis rejtett működésünk, amit minden nőnek érdemes megismernie, aki szeretné megérteni önmagát.

Lupui Iza

Coach, tréner, kapcsolaterősítő mentor

A ciklustudatosság konzultációkon Andi mindig nagyon kedves, rám figyelő, nagyon érthetően mondja el, amit tudni érdemes a témáról, rám, az életemre szabva.
Nagyon jó hallgató, szuper ötleteket ad és az adott fázis tudatosításakor sokat segít abban, hogy jobban átélhessem az adott időszak jellemzőit.

Nagyon fontos lenne minden nőnek akár a magánéletére, akár a munkájára vonatkozóan ha tisztában lennek a ciklusa fázisaival, mikor mit érdemes és mit kevésbé arra az időszakra ütemezni, figyelni megadott dolgokra. Minden nőnek csak ajánlani tudom a témát és Andinál hitelesebb képviselőt nem is tudnék mondani!😍

Szikora Emese

Te utad coach, Megoldásműhely

Mennyibe kerül a ciklustudatosság mentor program?

Ár:  120.000 Ft

A mentor program díját átutalással lehet rendezni egy összegben az első alkalomig vagy két részletben
első részlet az első konzultációs napig, második részlet a hatodik konzultációs napig.

Időtartam

10 hét, ami 6 hét személyes konzultációból áll, valamint 4 hét önmegfigyelés időszakából, amit 15 perces online konzultációval
kísérek tovább + egy 30 perces lezáró online konzultáció.

Helyszín

Jelen helyzetre való tekintettel a mentor program online formában működik.

~~~~~~~~

Budapest, VIII. kerület / XI. kerülte / XIII. kerület

A személyes találkozók pontos helyszínét minden esetben a visszaigazoló email tartalmazza. 

A mentor program felépítése

A ciklustudatosság mentor program időtartama 10 hét, amely két nagyobb egységre bontható.

 

1. Személyes konzultációs ülések

 

Az első egység hat egyéni ülésből áll, melyek egymást követő hat héten keresztül zajlanak személyes találkozók keretein belül.

1. ülés: Megismerkedünk, felmérem, hogy hogyan viszonyulsz jelen pillanatban a ciklikus működésedhez, valamint egy összefoglaló rálátást kínálok a ciklustudatosság szemléletére, és hogy mire számíthatsz az elkövetkezendő tíz hétben.

2-5. ülések: A ciklusodnak megfelelő szakaszban átvesszük az ahhoz tartozó tudásanyagot, valamint tudatosítod az adott szakasz működését fizikai, érzelmi, mentális és energetikai szinten. Ez a része az önismereti belső munka, aminek köszönhetően jobban megértheted önmagad.

6. ülés: A záró konzultációs ülésen a teljes ciklustudatosság birtokában leszel. Együtt kidolgozunk egy életvezetési stratégiát, ami alapján a tanultakat és tapasztaltakat tudod integrálni az életedbe. Azaz egy konkrét tervet és útmutatást kapsz arra, hogy hogyan hasznosítsd az elmúlt öt hét tudását.

Az ülések időpontjait elsősorban a ciklusodnak megfelelően alakítjuk ki, természetesen figyelembe véve a munkarended, egyéb elfoglaltságaid és az én szabad kapacitásomat is. Viszont ehhez egy komolyabb elköteleződésre lesz szükséged, hiszen minden hónapban csak néhány napig vagy az egyes fázisok tudati és energetikai állapotában. Így amennyiben komolyan gondolod, kérlek ezt mindenképp vedd figyelembe. Sajnos arra nincs lehetőség, hogy már egy másik működésből próbáljuk tudatosítani az előzőt.

Természetesen amennyiben hirtelen változás áll be az élethelyzetedben és szükséges változtatni az időpontokon, akkor igyekszem rugalmasan kezelni a helyzetet, amennyire a szabad kapacitásom engedi.

2. Önmegfigyelés

 

Négy héten át megfigyeled önmagad, hogy hogyan viselkedsz és működsz a ciklusod különböző szakaszaiban otthon, a munkában és a mindennapi élet történései során. Ehhez egy olyan munkafüzetet adok, amely segít fókuszálni az adott szakaszra, valamint olyan kérdéseket és feladatokat kapsz, amik végigvezetnek ezek tudatosításán.

Emellett minden héten tartunk egy 15 perces rövid online konzultációt, ami leginkább abban segít, hogy motivált maradj az önálló munka során is, valamint ha bármilyen kérdésed felmerül, akkor meg lesz a lehetőséged személyesen feltenni.

Ennél a résznél nálad van a kontroll és a felelősség, így rád van bízva, hogy mennyi időt szánsz rá.

TIPP
Érdemes minden nap legalább egy 5 percre elcsendesedni és önmagadra figyelni, amit akár fürdés közben a kádban vagy a zuhany alatt is megtehetsz.

A munkafüzet kitöltését végezheted úgy is, hogy minden nap foglalkozol vele egy kicsit és ennek mentén átveszed az aznap történteket; vagy a szakasz végén egyszerre töltöd ki összegezve a tapasztaltakat.

TIPP
A leghatékonyabban akkor tudod kihasználni az önmegfigyelés időszakát, ha minden nap vezeted a munkafüzetben a gondolataidat. Egy-egy kérdésre különböző napokon is visszatérve, újra átgondolva az aznapi eseményeknek megfelelően válaszolva.

Lezárás

 

Végül egy 30 perces online konzultációval zárjuk a programot, ahol beszámolsz a tapasztalataidról, megéléseidről, sikereidről és esetleges kudarcaidról, valamint arról, hogy milyen mértékben változott ennek hatására az önmagaddal való kapcsolatod.

Jelentkezés menete

A Ciklustudatosságot fejlesztő mentor programra egy előzetes kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni. Ebben olyan fontos és hasznos kérdéseket találsz, melyek alapján kifejezetten rád szabottá tudom alakítani a szolgáltatást. Ez alapján határozzuk meg a ciklusodnak megfelelően a kezdés időpontját, valamint a további ülések ütemezését. A kitöltést követően két munkanapon belül telefonon felhívlak, hogy egyeztessük a részleteket.

A kérdőív kitöltésével egyértelműen hozzájárulsz az adataid a mentor programnak megfelelő jogszerű felhasználáshoz. A részletes adatvédelmi tájékoztatót itt éred el.

Kérdésed van a mentor programmal kapcsolatban? Írj nekem!

14 + 12 =