Baló Andrea Mariann,

Nőiség mentor, Lélekíró, Moon Mother® és képződő
Integrál szemléletű tanácsadó 

Egy aprócska borsodi faluból költöztem fel Budapestre immáron tíz évvel ezelőtt az álmaimat követve. Készültem tolmács-fordítónak bölcsész szakon, idegenvezetőnek turizmusban, majd a szél egy multinacionális vállalat pénzügyi világába sodort, s innen nagyot dobbantva elérkeztem végül igazi célomhoz: a segítő szakmába. Lelki segítő és mentorként találtam meg azt a szikrázóan ragyogó csillagot, amely fényével elárasztja a legsötétebb éjszakai égboltot is.

Egy olyan nő, aki küldetésének választotta azt,

hogy támogasson más nőket saját nőiségük megismerésében, elfogadásában és szeretetteljes megélésében. A ciklustudatosság szemléletét tanítom, ami leveszi a tökéletességre való törekvés és a kényszeres megfelelni akarás irreális elvárását a válladról és előtérbe helyezi a természetes női működés dinamikus változásain alapuló erőforrásokat. Mert valójában a női ciklus vitalitásod kiapadhatatlan forrása! Ez hosszútávon egy kiegyensúlyozott és pozitív életszemlélethez, valamint harmonikus emberi kapcsolódásokhoz vezet. Ösztönösen ráérzel arra, hogy mi a jó neked és ezáltal harmonikus kapcsolatot tudsz kialakítani önmagaddal és környezeteddel is.

Azt tapasztalom, hogy jelenleg a nők és férfiak nem találják igazán helyüket a világban, így nem is tudnak egymáshoz tisztán kapcsolódni. Rengeteg olyan minta és elvárás dolgozik bennünk, amely megakadályozza azt, hogy igazán kifejezzük és megéljük önmagunkat. Ezek átalakításában és újraformálásában tudok segíteni, hogy felszínre hozd a benned rejlő női minőségeket és értékeket, melyek számodra igazak. Ezt jelenti a női tudatosság.

 

A teljes harmonikus élethez természetesen a férfi emelkedésére is szükség van, viszont ezt a küldetést meghagyom a Férfinak. Amennyiben többet szeretnél tudni rólam, olvasd el a történetem, amelyben elmesélem, hogy hogyan is lettem fiús vadócból nőiség mentor.