Baló Andrea Mariann,

Nőiség mentor, Lélekíró, Moon Mother® és képződő
Integrál szemléletű tanácsadó 

Egy aprócska borsodi faluból költöztem fel Budapestre immáron tíz évvel ezelőtt az álmaimat követve. Készültem tolmács-fordítónak bölcsész szakon, idegenvezetőnek turizmusban, majd a szél egy multinacionális vállalat pénzügyi világába sodort, s innen nagyot dobbantva elérkeztem végül igazi célomhoz: a segítő szakmába. Lelki segítő és mentorként találtam meg azt a szikrázóan ragyogó csillagot, amely fényével elárasztja a legsötétebb éjszakai égboltot is.

Küldetésemül tűztem ki,
hogy emeljem az emberek jólétének és boldogságának szintjét, amely hosszútávon egy kiegyensúlyozott és pozitív életszemlélethez, valamint harmonikus emberi kapcsolódásokhoz vezet.  Minél tudatosabban éled az életed, annál kevesebb lesz a nem működő és félelemteli kapcsolat. Ösztönösen ráérzel arra, hogy mi a jó neked és ezáltal harmonikus kapcsolatot tudsz kialakítani önmagaddal és környezeteddel is. 

Azt tapasztalom, hogy jelenleg a nők és férfiak nem találják igazán helyüket a világban, így nem is tudnak egymáshoz tisztán kapcsolódni. Rengeteg olyan minta és elvárás dolgozik bennünk, amely megakadályozza azt, hogy igazán kifejezzük és megéljük önmagunkat. Ezek átalakításában és újraformálásában tudok segíteni, hogy felszínre hozd a benned rejlő női minőségeket és értékeket, melyek számodra igazak. Ezt jelenti a női tudatosság.

A teljes harmonikus élethez természetesen a férfi emelkedésére is szükség van, viszont ezt a küldetést meghagyom a Férfinak.

 

Mindezt hogyan?

Félelmeid feltérképezésével és meghaladásával.

Nőiességed tudatosításával és annak a felszínre hozásával.

Önmagad jobb megismerésével.

Saját működésed és mintáid tudatosításával.

Amikor már megérett Benned a változás gondolata, de nem tudod merre indulj, akkor melléd lépve támogatlak és kísérlek bensődben tett utad során. A befelé fordulás és önmagad jobb megismerése szükségszerűvé válik a gyökeres átalakulás érdekében.

 

Tudom, hogy a változás nehéz és olykor félelmetes tud lenni, ezért leszek melletted, hogy ne érezd magad ebben oly egyedül és elveszve. Hiszek abban, hogy a nőiség emelésével és kibontakoztatásával visszatalálhatsz a harmonikus kapcsolódáshoz önmagaddal, nőtársaiddal és a férfiakkal egyaránt. Hogy képessé válsz nyitni a világ felé, tisztán kommunikálni az érzéseidet és vágyaidat, és megengedni önmagad számára is, hogy saját benső igazad megélve járd a világot.

Szükséged lesz némi bátorságra, egy csipetnyi lelkesedésre, leheletnyi rugalmasságra és egy maroknyi humorra.

A változás Benned indul el, én csupán kísérőd vagyok csodálatos belső utazásod során.

 

Bátran keress meg e-mailben vagy akár Messengeren.

Amennyiben többet szeretnél tudni rólam, olvasd el a történetem, amelyben elmesélem, hogy hogyan is lettem fiús vadócból nőiség mentor.

Adatok

Név: Baló Andrea Mariann e.v.
Adószám: 69714593-1-43
Nyilvántartási szám: 53579520
Cím: 1181 Budapest Havanna utca 36. 2/5
Adatkezelési nyilatkozat

Facebook

Kövess a Facebookon!

E-mail

leleknyomat@gmail.com