– Kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolódás önmagaddal, nőiségeddel és másokkal –

Szemlélet és tudatosság

Az előadások alkalmával szeretném megosztani veled mindazt a szemléletet és tudást, amelyet az elmúlt évek során felismertem, megértettem és amelynek köszönhetően teljes mértékben átformálódott az életem. Fontos, hogy megtaláld magadban az, hogy számodra mit jelent nőnek lenni, mi a nőiesség és ezt hogyan tudok a legtisztábban megélni.

Kollektív női minőségek és szerepek

Kollektív szinten megjelennek bizonyos minőségek és szerepek, viszont nem biztos, hogy mindegyikkel tudsz vagy szeretnél azonosulni. Van egy “norma”, ami szerint egy nőnek ilyennek vagy olyannak kell lennie, és ha nem eszerint éled az életed, akkor már nem fogadnak el mások. Pedig, nőnek lenni nem ennyire sematikus. A nőiség magába foglalja mindazt a folyamatosan változó minőséget, melynek ezer arcával mindenkiben másképp mutatkozik meg, ahogy benned is.

Nőiségem megélése a modern korban

Előadássorozat a nőiség tudatos megéléséről

A Nőiségem megélése a modern korban előadássorozat azért született meg, hogy megismerkedhess a nőiség valódi minőségeivel. Amint megérted azt, hogy hogyan működnek a női energiák testi, lelki és szellemi szinten, képessé válsz kialakítani önmagad és környezeted számára is egy olyan életet, amelyben nem szükséges elnyomnod magad vagy olyasmibe kényszerítened a tested, ami természetedből eredően nem megfelelő számodra.

Miért is olyan fontos mindez?

Azt tapasztalom, hogy jelenleg a nők és férfiak nem találják igazán helyüket a világban, így nem is tudnak egymáshoz tisztán kapcsolódni. Rengeteg olyan minta és elvárás dolgozik bennünk, amely megakadályozza azt, hogy igazán kifejezzük és megéljük önmagunkat. Eltűntek az igazi nők és férfiak, felborult az egyensúly és emiatt a kapcsolati dinamikák sem képesek megfelelően működni.

Férfias nők és nőies férfiak idejét éljük

Rengeteg nő kénytelen a benne lévő férfi minőségeket az előtérbe hozni és felerősíteni annak érdekében, hogy érvényesülni tudjon ebben a felgyorsult világban. A férfiakban pedig meggyengültek ezek a minőségek, hiszen vagy rivalizálás alakul ki a velük azonos minőségeket működtető nőkkel, vagy nem akarnak és/vagy tudnak versenybe szállni. Úgy érezhetik, hogy igazából nincs is rájuk szükség, mivel az erős nők maguk is képesek boldogulni. Az alapvető kiegyenlítődés szűnt meg ezzel.

Az egyenúly visszaállítása

Küldetésemnek érzem ezen dinamikák rendezését, és támogatni a nőket abban, hogy visszataláljanak saját harmóniájukhoz és ösztönös minőségeikhez. S az a változás, melynek hatására a nők önmaguk valós és tiszta értékeire ébrednek, a férfiaknak is teret nyit arra, hogy visszatérjenek eredeti működésükhöz. A felszínre hozva és megélve a nőiség mélységeit és szépségeit egy újfajta életminőséget alakíthatsz ki, melynek alapjait a női tudatosság bölcsességében találod.

Betekintés a fátyol mögé

A bevezető előadás azt a célt szolgálja, hogy megismerkedj azokkal a gondolatokkal, melyek mentén a további előadások egymásba fonódnak. Emellett egy átfogó rálátást kínálok arra a szemléletmódra, amelynek alapján el tudod dönteni, hogy milyen mértékben tudsz kapcsolódni ahhoz az úthoz, amelyre invitállak.

Együtt megkeressük azokat a főbb motívumokat és minőségeket, amelyek szerinted és a csoport többi tagja megélése szerint a nőiséget képviselik, ezáltal kirajzolódik az ösvény, amelyen együtt végighaladunk. Meglátod a sokszínűséget, elfogadod az egyediséget önmagadban és másokban is, s ezáltal könnyebben tudsz kapcsolódni a benned élő Nőhöz.

Időpont: 2019.07.04.  18:00 – 19:30

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Kankalin terem

 

Szerepek a mindennapokban

Megannyi női szerep, melyeknek egyszerre meg kell felelned, de melyik is vagy Te igazán? Az Anya, a Feleség, a Szerető, a Dolgozó nő, a Bölcs asszony. Hogyan viszonyulsz ezekhez a szerepekhez és melyikkel tudsz azonosulni? Melyiket utasítod el, vagy melyikre vágysz, mégsem engeded meg magadnak, hogy megéld?

Megnézzük együtt, hogy melyikkel milyen a kapcsolatod és mit is jelentenek ezek a minőségek kollektív szinten, és neked egyénileg. Feloldjuk a társadalmi elvárások okozta negatív érzéseket és helyére tesszük az egyes szerepek mögött meghúzódó valós értékeket.

Időpont: 2019.07.11.  18:00 – 19:30

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Boróka terem

Archetípusok fényében

Női léted során folyamatos változásban és áramlásban vagy, amely kihatással van életed minden területére. Olyan kollektív minőségek működnek benned, melyek minden nőben felfedezhetők, viszont nem minden esetben aktívak. Ezek az archetípusok más-más értékeket képviselnek, ezért is lehetséges az, hogy másképp gondolkodunk vagy látjuk a dolgokat. A legáltalánosabb egy négyes felosztás, amely természetes ciklusunknak megfelelően ad útmutatást, viszont ez csak egyetlen megközelítési mód, mely segít önmagad jobb megértésében. 

Ismerd meg ezeket a csodálatos archetípusokkal, melyek a női kollektív tudattalan részét képezik, és velük összhangban élve az életed kialakíthatsz egy harmonikus kapcsolatot Önmagaddal és környezeteddel.

Időpont: 2019.07.18.  18:00 – 19:30

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Kankalin terem

Holdvilági körutazás

Változó energiaszint, érzelmi hullámzások, különféle gondolkodásmódok és változékony testi reakciók.  Ez mind benned van, hiszen nőként ciklikus természetedből adódóan örökké változó és megújuló minőségeket képviselsz. Ahogyan a ciklusod biológiai szakaszai változnak, úgy követi ezt az áramlást a lelked is. Biztos tapasztaltad már, hogy a hónap bizonyos szakaszában teli vagy energiával és lelkesedéssel, máskor viszont alacsony az energiaszinted és inkább visszahúzódnál pihenni. Van, hogy gondoskodó és szeretetteljes vagy a környezeteddel, és olyan is, amikor hangulatod hirtelen képes megváltozni.

Ciklusod működése szoros összefüggést mutat a női archetípusokkal, így azokon keresztül értelmezve új dimenziói nyílnak meg a tested tudatos megélésében. Méhed, akár a Hold, egy folyamatos körforgásban áramlik, mely testi-lelki szinten is lezajlik.

Időpont: 2019.07.25.  18:00 – 19:30

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Kankalin terem

 

Testem, mint lelkem szentélye

Tested fizikai léted legmeghatározóbb része, így nem mindegy, hogyan viseltetsz feléje. Szereted? Elfogadod? Vagy esetleg szégyenérzet mardos miatta? Megadod neki azt, amire szüksége van? Meglehet, hogy Te is az időd nagy részét fejben töltöd és csak igen csekély alkalommal érzed át úgy igazán a tested. A női létben való kiteljesedésnek fontos állomása tested és ezáltal önmagad szeretete, táplálása és igényeinek kiszolgálása. Elengedhetetlen a testi öröm, a mozgás és az egészséges életmód ahhoz, hogy teljesnek érezd magad.

Emellett lelki szinten rengeteg elfojtás és félelem kapcsolódhat a testhez, leginkább a szégyen formájában. A nőiség kollektív szinten is hatalmas sebeket hordoz magában a szexualitás terén és ezek sok esetben egyéni szinten is megjelennek. Ezen nehéz lenyomatok feloldásával képessé válsz tiszta lényed érzéseit és érzékeit megélni.

Időpont: 2019.08.01.  18:00 – 19:30

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Kankalin terem

 

Nyitott szívvel kapcsolódni

Életed során rengeteg kapcsolódást kialakítasz, vannak, akikkel szorosabbat, és vannak akikkel lazábban. Egyes kapcsolataidat megválaszthatod, viszont az egyik legmeghatározóbbat, a családot nem. Rengeteg mintát onnan hozol magaddal, amelyek meghatározzák azt, ahogyan másokhoz viszonyulsz. Meglehet, hogy nyitottságot és őszinteséget láttál tőlük, így Te is hasonlóan kommunikálsz, de az is előfordulhat, hogy nehezebb dinamikák között visszahúzódóvá váltál és inkább elnyomod önmagad.

Több szintje is létezik a kapcsolódásnak, s ezzel a záró előadással erre szeretnék rávilágítani. Mennyi mindent megtehetsz és megélhetsz abban az esetben, ha megengeded magadnak a tiszta és őszinte kommunikációt, amely szívtől szívig képes kapcsolódni. S ezáltal a korábbi kapcsolataid is átalakulnak és megtisztulnak.

Időpont: 2019.08.08.  18:00 – 19:30

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Kankalin terem

 

Szolgáltatás

Az előadások külön-külön is látogathatóak, nem kifejezetten feltételei egymásnak, viszont együtt adják ki azt a teljes szemléletet, amely a nőiség és az emberi kapcsolatok harmonikus emelkedésére törekszik.

Ár: 2.500 Ft / alkalom

Bérletkonstrukció: 12.000 Ft  – 2.000 Ft / alkalom – abban az esetben, amennyiben az összes előadáson részt veszel.

Időtartam: 1,5 óra

Helyszín: az egyes előadások leírásánál, valamint a visszaigazoló e-mailben találod.

Az egyes előadások alkalmával ne számíts frontális beszédre, hiszen együtt, egy befogadó és biztonságos közösségben beszélgetünk majd a témákról. Nem vagyok az a “megmondó ember”. Szívesebben mesélek és osztom meg saját tapasztalataimat egy kellemes női körben, s arra hívlak, hogy jöjj velem erre az utazásra. Interaktívan csatlakozz a megosztáshoz, mesélj arról, hogy benned hogy zajlik ez az egész. Hiszen nem szeretném megmondani, hogy milyen is a Nő és milyennek kellene ennek mentén lenned, hanem épp ellenkezőleg. Belőled szeretném a felszínre hozni a mélyen szunnyadó szépséget és nőiességet, amely számodra jelenti a nőiség megélését. 

Sok szeretettel várlak!

Nőiségem megélése a modern korban

Amennyiben jelentkezni szeretnél az előadásokra, kérlek töltsd ki az adataiddal az alábbi űrlapot. A számlát az itt megadott információk alapján készítem el.

<
>

Adatok

Név: Baló Andrea Mariann e.v.
Adószám: 69714593-1-43
Nyilvántartási szám: 53579520
Cím: 1181 Budapest Havanna utca 36. 2/5
Adatkezelési nyilatkozat

Facebook

Kövess a Facebookon!

E-mail

leleknyomat@gmail.com