Egyéni konzultáció

Kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolódás önmagaddal, nőiségeddel és másokkal.

Az egyéni konzultációk alkalmával támogatlak abban, hogy a felszínre hozd a benned rejlő nőiséget. Hogy mit is jelent számodra nőnek lenni és milyen a nőiesség megélése. Mindannyian mások vagyunk, így minden nő más és más értékeket és élményeket tart fontosnak, amely teljes mértékben rendben van. Nem kell egyformának lennünk, hiszen épp abban rejlik a csoda, hogy egyediek és önmagunk vagyunk. Nem szükséges megfelelned egy társadalmi nézet alkotta normának, vagy a környezeted elvárásainak. Tanuld meg megérteni, meghallani és megélni önmagad, hiszen így válhatsz szabaddá igazán és élhetsz boldog életet. Légy tudatában saját értékeidnek és azoknak megfelelően, belső vágyaiddal együtt áramolva hozd meg a számodra igazán fontos döntéseket.

A változás legnehezebb pillanataiban is melletted leszek.

Tudom, hogy félelmetesnek hangozhat elsőre, hatalmas kitartásra és akaraterőre lesz szükséged. Megeshet, hogy igazán nagy horderejű változást hoz majd be az életedbe, melynek velejárója lehet az is, hogy a most melletted lévő emberek elkezdenek szép lassan lemorzsolódni és eltűnni. Ennek egyik oka az, hogy az eddig kifelé mutatott képet szokták meg rólad, és nem feltétlenül lesznek képesek elfogadni azt, amilyenné válsz, aki igazán vagy. Helyettük viszont új emberek fognak érkezni az életedbe, akik valóban rád kíváncsiak és téged szeretnek.

Mint nőiség mentor, ezen az úton kísérlek el, amennyiben érzed a hívást és szeretnél igazán önmagaddá válni.

Ciklustudatos integrál szemléletű egyéni konzultáció

Merőben új egyéni konzultáció

A női ciklus működésére épül úgy, hogy alkalmazkodik a ciklus egyes szakaszainak sajátos fizikai, érzelmi és tudati állapotaihoz. A női ciklusnak megfelelően meg van a legoptimálisabb idő a konzultációra és az aktívabb önálló munkára. Ennek köszönhetően önmagaddal teljes harmóniában és a lehető leghatékonyabban dolgozhatunk az elérni kívánt változáson.

A ciklustudatosságot ötvözöm az integrál szemléletű tanácsadói kommunikáció elemeivel, mely során átbeszéljük a felmerülő kérdéseidet és az esetleges nehézségeket, amellyel jelenleg szembenézel az életedben. Támogatlak abban, hogy a felszínre hozd a benned rejlő nőiséget, segítek tudatosítani az esetleges ezzel kapcsolatos elakadásaidat és többféle módszer segítségével kioldjuk azokat. Megkeressük együtt, hogy mit is jelent számodra nőnek lenni és hogyan tudod kiegyensúlyozottan megélni a nőiességed a mindennapokban.

Milyen esetekben javasolt az egyéni konzultáció?

Akkor jelentkezz egyéni konzultációra, amennyiben úgy gondolod, hogy aktuális élethelyzeted megoldásában szükséged van egy külső, feltétel nélkül elfogadó, támogató segítségre.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumHa úgy érzed, hogy szeretnél dolgozni nőiességeden, mert nem tudod megélni a párkapcsolatodban/családodban/munkahelyeden.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumHa úgy érzed, hogy nem igazán találod a helyed a női szerepek között és nem is tudsz megfelelni ezeknek.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumHa úgy érzed, hogy alacsony energiaszinttel, nyűgösen és csalódottan vészeled át a napokat, amik szinte ugyan úgy telnek minden alkalommal. 

Léleknyomat - Lótusz szimbólumOlyan elvárásokat támasztanak veled szemben, amiknek nem tudsz vagy nem akarsz valójában megfelelni, és ez feszültséget kelt benned.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumNőiséggel kapcsolatos betegséggel küzdesz, aminek szeretnéd feltárni a lelki okait.

Léleknyomat - Lótusz szimbólumVáltozni és változtatni szeretnél, de egyedül nem megy.

Miben más ez a hagyományos egyéni konzultációtól?

A ciklusod négy különböző szakaszból áll, melyekben egymástól teljesen eltérő mentális, fizikai, energetikai és érzelmi állapotokból működsz. Ennek megfelelően egy teljesen sematikus és egysíkú konzultációs módszer nem képes hatékonyan támogatni. Ezért fejlesztettem ki a ciklustudatosságra épülő konzultációs módszert, amely teljes mértékben a női működésre szabottan segíti a folyamatot.

Néhány előzetes kérdés egyeztetését követően együtt meghatározzuk az első ülés időpontját. Ez azért fontos, hogy teljes mértékben Rád és a saját természetes működésedre szabottan kezdhessük meg a közös munkát.

A konzultációk felépítését úgy alakítottam ki, hogy a találkozóink során az érzelmileg nyitott és befogadó időszakaidban beszélgessünk, az aktívabb és cselekvő időszakaidban pedig olyan feladatokkal látlak el, amelyeken egyénileg dolgozva haladhatsz magabiztosan. Ennek megfelelően havonta két személyes konzultációs alkalom van, melyek között egy-egy hét önálló munka zajlik a közösen megbeszélt feladatok alapján.

Ár:  Minden konzultációs ülés alkalmanként egységesen 12.000 Ft, mely alól kivételt képeznek az előre egyeztetett kedvezmények és konstrukciók.

Időtartam: 60 perc

Helyszín: Budapest, VIII. kerület / XI. kerülte / XIII. kerület
A személyes találkozók pontos helyszínét minden esetben a visszaigazoló email tartalmazza.

Jelentkezz egyéni konzultációs ülésre

A Ciklustudatos integrál szemléletű egyéni konzultációra egy előzetes kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni. Ebben olyan fontos és hasznos kérdéseket találsz, melyek alapján kifejezetten rád szabottá tudom alakítani a szolgáltatást. Ez alapján határozzuk meg a ciklusodnak megfelelően a kezdés időpontját, valamint a további ülések ütemezését. A kitöltést követően két munkanapon belül telefonon felhívlak, hogy egyeztessük a részleteket.

A kérdőív kitöltésével egyértelműen hozzájárulsz az adataid a mentor programnak megfelelő jogszerű felhasználáshoz. A részletes adatvédelmi tájékoztatót itt éred el.

Kérdésed van a konzultációval kapcsolatban? Írj nekem!

Konzultációs keretek

Mi a menete az üléseknek?
Mikor javasolt az egyéni konzultáció?
Milyen keretei és feltételei vannak
egy konzultációs ülésnek?

6 + 15 =