Egyéni konzultáció

Kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolódás önmagaddal, nőiségeddel és másokkal.

Az egyéni konzultációk alkalmával támogatlak abban, hogy a felszínre hozd a benned rejlő nőiséget. Hogy mit is jelent számodra nőnek lenni és milyen a nőiesség megélése. Mindannyian mások vagyunk, így minden nő más és más értékeket és élményeket tart fontosnak, amely teljes mértékben rendben van. Nem kell egyformának lennünk, hiszen épp abban rejlik a csoda, hogy egyediek és önmagunk vagyunk. Nem szükséges megfelelned egy társadalmi nézet alkotta normának, vagy a környezeted elvárásainak. Tanuld meg megérteni, meghallani és megélni önmagad, hiszen így válhatsz szabaddá igazán és élhetsz boldog életet. Légy tudatában saját értékeidnek és azoknak megfelelően, belső vágyaiddal együtt áramolva hozd meg a számodra igazán fontos döntéseket.

A változás legnehezebb pillanataiban is melletted leszek.

Tudom, hogy félelmetesnek hangozhat elsőre, hatalmas kitartásra és akaraterőre lesz szükséged. Megeshet, hogy igazán nagy horderejű változást hoz majd be az életedbe, melynek velejárója lehet az is, hogy a most melletted lévő emberek elkezdenek szép lassan lemorzsolódni és eltűnni. Ennek egyik oka az, hogy az eddig kifelé mutatott képet szokták meg rólad, és nem feltétlenül lesznek képesek elfogadni azt, amilyenné válsz, aki igazán vagy. Helyettük viszont új emberek fognak érkezni az életedbe, akik valóban rád kíváncsiak és téged szeretnek.

Mint nőiség mentor, ezen az úton kísérlek el, amennyiben érzed a hívást és szeretnél igazán önmagaddá válni.

Szolgáltatás

Ár: az első alkalom 4.000 Ft, amely során megismerjük egymást és feltérképezzük, hogy működik-e közöttünk a mentor-kliens kémia.

       Minden további konzultációs ülés alkalmanként egységesen 10.000 Ft, mely alól kivételt képeznek az előre egyeztetett kedvezmények és konstrukciók.

Hosszabb (20-30 alkalom) és intenzív (heti egy ülés) egyéni konzultációs folyamatra való elköteleződés esetén kedvezményesen 8.000 Ft/alkalom.

Időtartam: 60 perc

Helyszín: minden esetben a visszaigazoló email tartalmazza a pontos helyszínt.

 Leggyakoribb helyszínek: Cosmic Latte szaloniroda, Budapest 11.ker, Bartók Béla út 79. / 13.ker, Hegedűs Gyula utca 63.

A változás küszöbén

Úgy érzed, hogy az életed egy bizonyos területén elakadtál, bizonytalansággal tölt el a stagnálás és nem tudod merre menj tovább?

Legyen szó családi vagy párkapcsolati nehézségekről, munkahelyi konfliktusról vagy kiégésről. Mindegyik oly mértékű érzelmi és lelki leterheltséget képes előidézni a mindennapjaidban, amelyek hatására úgy érezheted, hogy nem vagy képes többet elviselni. Alacsony energiaszinttel, nyűgösen és csalódottan vészeled át a napokat, melyek szinte ugyan úgy telnek minden alkalommal. Vágyod a változást az életedben, ami varázsütésre elhozza a hőn áhított boldogságot.

Csodaszer ugyan nincs rá, mely azonnal hatna, viszont egy annál sokkal fontosabb kulcs van a kezedben. Megmutatom a zárat, nyisd ki hát az ajtót önmagadhoz. Felismerve a probléma gyökerét és rendezve azt lelkedben, elérkezik a felszabadulás. Saját értékeidre ébredve megerősödik az önbizalmad, képessé válsz kialakítani egy biztosabb jövőképet és felszabadulva a terhek alól örömtelibb életet élni.

Harmóniában Önmagaddal

Hogyan találd meg az egyensúlyt az életed különböző területei között miközben saját természeteddel harmóniában vagy? Nőként többféle szerepben és más-más minőségekben kell helytállnod, miközben igyekszel minden területen jól teljesíteni. Esetleg kételkedsz is abban, hogy képes leszel-e mindenkinek megfelelni, és ezért túlhajtod magad.

Fontos szem előtt tartanod önmagad is, hiszen az erőforrások, melyek belőled fakadnak, könnyedén kiapadhatnak, amennyiben elnyomod saját igényeidet. Felfedezve a nőiséged állandó áramlásában rejlő erősségeket és ezeket magad javára formálva megtalálhatod a kiegyensúlyozott élethez vezető utat. Önmagaddal harmóniában, vágyaidat és saját belső értékeidet figyelembe véve újfajta erőforrásokat szabadíthatsz fel. Ne önmagad ellen dolgozz, hanem mindezekkel együtt a kiteljesedésed építsd.

Önnön természeted megismerésével és tudatosításával csodálatos átalakuláson megy végig az életed testi és lelki szinten egyaránt.

Női minőségek megélése

Veled is előfordult már, hogy egyik nap teli vagy energiával és készen állsz bármilyen új dologba belevágni, majd egy pár nappal később már nem is igazán érdekel, amit korábban elkezdtél? Bizonyos napokon friss és bizakodó vagy, máskor pedig környezeted nyűgös mufurcként tekint viselkedésre?

Változó energiaszint, érzelmi hullámzások, különféle gondolkodásmódok és változékony testi reakciók.  Ez mind benned van, és természetes jelenségek. Nőként nem vagy lineáris, mint a férfiak, hanem örökké változó és megújuló.

Fedezd fel a minden nőt irányító kollektív archetípusokat, melyek ciklusodnak megfelelően folyamatos változásban és áramlásban tartanak. Hogyan viselkedsz az egyes szakaszokban és milyen minőségek vannak rád hatással. A hónap egyes szakaszaiban más és más állapotokba csöppensz, s ezeket megismerve sokkal hatékonyabban és harmonikusabban élheted mindennapjaid. Hiszen önmagad természetes működését megértve pontosan tudni fogod, hogy mikor mire számíts és mit ne várj el magadtól feleslegesen.

 

Foglalj időpontot egyéni konzultációs ülésre

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Lefoglalom

Kérdésed van a konzultációval kapcsolatban? Írj nekem!

Konzultációs keretek

Mi a menete az üléseknek?
Mikor javasolt az egyéni konzultáció?
Milyen keretei és feltételei vannak
egy konzultációs ülésnek?

15 + 9 =