Egyéni konzultáció

Kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolódás önmagaddal, nőiségeddel és másokkal.

Az egyéni konzultációk alkalmával támogatlak abban, hogy a felszínre hozd a benned rejlő nőiséget. Hogy mit is jelent számodra nőnek lenni és milyen a nőiesség megélése. Mindannyian mások vagyunk, így minden nő más és más értékeket és élményeket tart fontosnak, amely teljes mértékben rendben van. Nem kell egyformának lennünk, hiszen épp abban rejlik a csoda, hogy egyediek és önmagunk vagyunk. Nem szükséges megfelelned egy társadalmi nézet alkotta normának, vagy a környezeted elvárásainak. Tanuld meg megérteni, meghallani és megélni önmagad, hiszen így válhatsz szabaddá igazán és élhetsz boldog életet. Légy tudatában saját értékeidnek és azoknak megfelelően, belső vágyaiddal együtt áramolva hozd meg a számodra igazán fontos döntéseket.

A változás legnehezebb pillanataiban is melletted leszek.

Tudom, hogy félelmetesnek hangozhat elsőre, hatalmas kitartásra és akaraterőre lesz szükséged. Megeshet, hogy igazán nagy horderejű változást hoz majd be az életedbe, melynek velejárója lehet az is, hogy a most melletted lévő emberek elkezdenek szép lassan lemorzsolódni és eltűnni. Ennek egyik oka az, hogy az eddig kifelé mutatott képet szokták meg rólad, és nem feltétlenül lesznek képesek elfogadni azt, amilyenné válsz, aki igazán vagy. Helyettük viszont új emberek fognak érkezni az életedbe, akik valóban rád kíváncsiak és téged szeretnek.

Mint nőiség mentor, ezen az úton kísérlek el, amennyiben érzed a hívást és szeretnél igazán önmagaddá válni.

Integrál szemléletű egyéni konzultáció

Integrál szemléletű, terápiás jellegű egyéni konzultáció, mely során átbeszéljük a felmerülő kérdéseidet és az esetleges nehézségeket, amellyel jelenleg szembenézel az életedben. Támogatlak abban, hogy a felszínre hozd a benned rejlő nőiséget. Hogy mit is jelent számodra nőnek lenni és milyen a nőiesség megélése.

Milyen esetekben javasolt az egyéni konzultáció?

Akkor jelentkezz egyéni konzultációra, amennyiben úgy gondolod, hogy aktuális élethelyzeted megoldásában szükséged van egy külső, feltétel nélkül elfogadó, támogató segítségre. Legyen szó családi vagy párkapcsolati nehézségekről, munkahelyi konfliktusról vagy kiégésről. Mindegyik oly mértékű érzelmi és lelki leterheltséget képes előidézni a mindennapjaidban, amelyek hatására úgy érezheted, hogy nem vagy képes többet elviselni. Alacsony energiaszinttel, nyűgösen és csalódottan vészeled át a napokat, melyek szinte ugyan úgy telnek minden alkalommal. 

Változni és változtatni szeretnél, de egyedül nem megy.

Ár:  Minden konzultációs ülés alkalmanként egységesen 10.000 Ft, mely alól kivételt képeznek az előre egyeztetett kedvezmények és konstrukciók.

Hosszabb (20-30 alkalom) és intenzív (heti egy ülés) egyéni konzultációs folyamatra való elköteleződés esetén kedvezményesen 8.000 Ft/alkalom.

Időtartam: 60 perc

Helyszín: minden esetben a visszaigazoló email tartalmazza a pontos helyszínt.

Foglalj időpontot egyéni konzultációs ülésre

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Lefoglalom

Kérdésed van a konzultációval kapcsolatban? Írj nekem!

Konzultációs keretek

Mi a menete az üléseknek?
Mikor javasolt az egyéni konzultáció?
Milyen keretei és feltételei vannak
egy konzultációs ülésnek?

5 + 10 =